A női élvonaltól a vármegyei bajnokságokig „minden szinten” szereztek érmeket a játékosok

2024.07.23. 19:30

Díjátadó a sörgyári asztaliteniszezőknél

A Kanizsa Sörgyár SE idén is megrendezte hagyományos díjátadóját, melyen most a 2023/24-es szezonban elért eredmények alapján ismerték el a csapattagokat.

Kühne László

A csapattagok az önkormányzat képviselőinek társaságában

Fotó: Kühne László

Jakabfi Imre, az asztalitenisz klub elnöke méltatta a különböző formációk teljesítményét, melyek közül emeljük ki, hogy a női Extraligában szereplő KSSE I. a honi legmagasabb mezőnyben a hatodik helyet könyvelhette el.

De nem maradtak érem nélkül a további NB-s csapatok sem, a nőknél és a férfiaknál is számos fiatal és rutinos sportolót szólíthattak ki a díjátadáshoz, s persze a (vár)megyés bajnokságban szereplőkről sem feledkeztek meg.

A legfelső osztályokat górcső alá véve: a női Extraliga hatodik helyezése mellett a hölgyeknél az NB I. Dél-nyugati csoportját megnyerte a Kanizsa Sörgyár SE második csapata, az összesített NB I.-es rájátszást követően pedig harmadik helyen végzett a dél-zalai formáció. A férfi NB II. Dél-nyugati mezőnyében a nagykanizsai első számú egység pedig ezüstérmet szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában