A légiósok még hiányoznak a ZTE KK-nál

2024.08.07. 13:29

Munkába álltak a Zalakerámia ZTE KK játékosai – fotógaléria és videó

Ha nem is teljes létszámban, de megkezdődött a nyári felkészülés a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabda csapatánál – számolt be róla az egerszegi csapat honlapja.

Kerkai Attila

Baki Gergely (jobbról) másodedző tart eligazítást a játékosoknak a szerdai edzésen. Még nem teljes a létszám, de a jövő héten már az lesz

Fotó: Pezzetta Umberto

Egyelőre a keret magyar tagjai láttak munkához és napi egy edzés szerepel egyelőre a programban. Főleg erőnléti és egyéni képzések zajlanak, a jövő héttől (augusztus 15.-től) viszont már  a teljes kerettel  zajlik majd a munka a zalaegerszegi Ostoros Károly Csarnokban.

Ekkor érkeznek a külföldi játékosok, a hónap végétől pedig már edzőmeccseket játszik, illetve tornákon szerepel majd Matthias Zollner  vezetőedző csapata. Visszatérve a csarnokra, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok  játéktere a nyáron teljes felújításon esik át, amiről már korábban  írtunk. A pályatestet  teljes egészében  kicserélik, a munkálatok jól haladnak, így várhatóan a szeptember közepén esedékes nagy múltú Göcsej-kupán már itt játszanak a csapatok.  Mint  megírtuk, gyakorlatilag kialakult a ZTE KK légióskontingense, hiszen Isaiah Bigelow, Billy Garret Jr., Tevin Brown és Aaron Jones  leigazolását jelentette be a klub.

Ami a meccseket illeti, az első felkészülési mérkőzés időpontja  augusztus 31., amikor a  Vasas lesz az ellenfél, szeptember 4-én pedig az osztrák Graz csapata érkezik, és mindkét találkozó zárt kapus lesz. Szeptember 6-7-én a szlovákiai Nyitrán vesz részt nemzetközi tornán a ZTE KK, szeptember 13-14-én rendezik a Göcsej-kupát, majd a körmendi Mogyoróssy Szilárd Emléktornán zárja a felkészülési meccsei sorát az egerszegi kosaras csapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában