Hasznos erőfelmérő

2024.08.29. 17:33

Négy korosztályban küzdöttek a 32. Zalakaros Kupán

A 32. Zalakaros Kupa női kosárlabda-torna küzdelmeit rendezték meg a településen, a Móra Ferenc-iskola tornatermében négy korosztály képviselői csaptak össze.

Kühne László

A Kanizsai Vadmacskák a két felső korosztályban – U16 és U18 – sikeresen szerepelt csapata, felkészítőjükkel, Gábor Erzsébettel

Fotó: KDKK

A Kanizsa DKK, valamint a Kanizsai Vadmacskák mint a torna szervezői a  különböző korcsoportok együtteseinek a remek felmérő mellett egyben a bajnoki szezonjukra is felkészüléssel szolgálhatott a hagyományos augusztusi torna.

Az egyes korosztályok közül a gyermek – U12-es – mezőnyben Csata DSE-sikert könyvelhettek el, a Kanizsa DKK pedig harmadik lett, utóbbi csapatból Tóth Panna részesült külön elismerésben.

 A serdülőknél – U14 – szintén a Csata lett a legjobb, a KDKK pedig szintén bronzérmes lett, soraikból a legjobbak Kálovics Kinga, valamint Zsámár Kata.

A kadet – U16 – versengésben a Kanizsai Vadmacskák SE nyert úgy, hogy lényegében nem sokkal később a junior – U18 – küzdelmeit is behúzta. Kiss-Szabó Eszter, Kékesi Kitti, Szilágyi Luca, valamint Németh Luca neve nem csupán a mostani különdíjasoknál, de már a női amatőr NB I-es bajnokságból is ismert lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában