Zala vármegyei labdarúgó bajnokság I. osztály

2024.09.14. 19:10

A Csesztreg elvette a Hévíz veretlenségét, vasárnap elmarad egy meccs

Három mérkőzést írtak ki szombatra a labdarúgó Zala vármegyei bajnokság I. osztályában, , melyeket meg tudtak rendezni, de vasárnap már lesz törölt találkozó is, hiszen elmarad a Gyenesdiás-Technoroll Teskánd összecsapás.

Kerkai Attila

A sötét mezes szepetnekiek nyertek a Kiskanizsa otthonában Fotó: Szakony Attila

A hirtelen beköszöntött ősz, sőt, már-már télies időjárás a sport területére  is kihatott, hiszen a várható sok eső, majd az előre jelzett  viharos, helyenként jósolt orkánerejű szél most tényező lett a labdarúgó bajnokságokban is. 

Szombaton mindhárom találkozót meg tudták rendezni.  A bajnoki  címvédő Csesztreg  rangadót játszott, hiszen a listavezető és hibátlan mérleggel érkező Hévíz csapatát fogadta. A fürdővárosiak  szereztek vezetést, de gyorsan jött a hazai válasz, a három pont sorsát eldöntő gól a második félidőben érkezett. Az eddig három mérkőzést játszott és mindhármat megnyerő Csesztreg ezzel elvette az eddigi veretlenségét a  a hatodik találkozóján pályára lépő Hévíznek. 

A Lenti TE pedig idegenbeli bravúrt ért el, ugyanis 1-0-ra legyőzte a Magnetic Andráshida TE-t.  

Kiskanizsai Sáskák - Szepetnek 0-2 (0-2)

Gólszerzők: Nagy T. (30.), Dömötör (40). 

Csesztreg - Hévíz SK 2-1 (1-1) 

Gólszerzők: Őri Cs. (33.), Póczak (71.), illetve Szindekovics (30.).  

Magnetic-Andráshida TE - Lenti TE 0-1 (0-0)

Gólszerző: Bertalics E. (65.). 

A vasárnapra kiírt Gyenesdiás- Technoroll Teskánd találkozó elmarad. 

A vasárnapra tervezett további találkozók: ZTE FC II. - Clean Medic Zalalövő, 11.00, Zalaszentgrót - Tarr Andráshida SC 16.30, Semjénháza - Zalakomár ESE - Zalakaros 16.30.    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában