A nyitrai tornán felőrölték az osztrák csapat erejét

2024.09.07. 17:29

Bronzérmesként zárt a Zalakerámia ZTE KK csapata

Az osztrák Traiskirchen Lions ellen játszotta a bronzmérkőzést a nyitrai nemzetközi férfi kosárlabda-tornán a Zalakerámia ZTE KK együttese és magabiztos győzelmet aratott szombaton.

Kerkai Attila

Isaiah Bigelow (a labdával) a nyitrai tornán is nagyon hasznosan és ponterősen játszott Fotó: Szekeres Péter

Zalakerámia ZTE KK – Traiskirchen Lions 85-67 (26-22, 20-12, 23-16, 16-17)

Zalakerámia ZTE KK: Garrett 16/3, Takács Milán 2, Keller I. 4/3, Bigelow 16/6, Jones 16/6. Csere: Csátaljay 5/3, Szalay 4, Brown 17/3, Tóth Á., Takács Martin 4, Sitku 1. Vezetőedző: Matthias Zollner.

Az előző napi vereség egyáltalán nem szegte kedvét   Matthias Zollner együttesének, amikor nagyon szoros csatában kikapott a házigazda Nitra Blue Wings csapatától, hiszen a szombati bronzmérkőzésen nagyon határozottan kezdett. Aztán volt egy kis visszaesés, azonban az első félidő hajrájában 12 ponttal ellépett a zalai együttes. A második húsz percben főleg a védekezésével őrölte fel az ellenfél erejét. Kialakult a húsz pont körüli vezetés, és innentől már nem volt kérdéses a győztes személye. 

Matthias Zollner csapata tehát győzelemmel zárta a tornát, a jövő hét végén (pénteken és szombaton) pedig már a hazai rendezésű Göcsej-kupán vesz részt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában