Az előző forduló meglepetéscsapata vár a zalaiakra a labdarúgó NB III-ban

2 órája

FC Nagykanizsa: Fejér vármegye bajnoka ellen

A labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjának 12. fordulójában, vasárnap (13 óra) Székesfehérváron lép pályára a csoportban éllovas FC Nagykanizsa.

Varga Andor

Az FC Nagykanizsa (piros mezben Kovalovszki, Szökrönyös és Lakatos) sehogy sem bírta a kapuba gyömöszölni a labdát a PMFC ellen

Fotó: Szakony Attila

A dél-zalaiak ellenfele az elmúlt forduló meglepetéscsapata, az FC Főnix lesz, mely akkor azzal segített a Kanizsának az élen maradni, hogy idegenben 5-0-ra verte a toronymagas esélyes Kaposvári Rákóczi FC-t. A kanizsaiaknak fontos lenne a három pont begyűjtése azért is, mert a nyomukban lihegő négy csapat egymás közt vív rangadókat (FTC II.–Kaposvár és Pécsi MFC–Iváncsa párosításban), s így esetleg szellősebbé lehetne tenni kissé az egyelőre igen sűrű élmezőnyt. A Nagykanizsa formája nem rossz, a csapat már hét mérkőzés óta veretlen, ráadásul utolsó három találkozóján gólt sem kapott, miközben begyűjtött hét pontot. Legutóbb idehaza, a PMFC ellen ugyan nem jött össze a siker (0-0) és abban a mérkőzésben a zalaiak edzője, Gabala Krisztián szerint is lett volna még potenciál. De máris itt az esély a pontok pótlására, a Fejér vármegyei I. osztály tavalyi bajnoka ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában