Bruchner Regina győzelemmel kezdett

2 órája

Green Zone-ZKSE: cyclocross szezonnyitó

Etyeken rendezték meg a Cyclo-Cross Challenge sorozat első versenyét. A viadalon a zalaegerszegi Green Zone-ZKSE kerékpárosai is elkezdték a szezont.

Varga Andor

Káldi Tamás halad a cél felé az etyeki cyclocross szezonnyitón

Fotó: ZKSE

A viadal mérföldkövet jelentett a Green Zone-ZKSE válogatottja, Bruchner Regina számára, aki korosztályt váltott és most állt rajthoz először az elit kategória előszobájának számító U23-as mezőnyben. Mindez azonban nem akadályozta meg abban, hogy az első helyen fusson célba. Hozzá hasonlóan győzelemmel kezdte az évadot Endrédi Máté (férfi elit), s ebben a mezőnyben a harmadik helyre az ugyancsak a ZKSE-ben nevelkedett Sylvester Balázs futott be.

Az egerszegiek úgy érzik: a hangulatos pályán jó versenyeket futottak, a forma és az eredmények pedig általánosságban megfelelnek a szezon elejének.

A ZKSE tagjainak további helyezései. U11 fiú: 9. Káldi Zalán. Elit, nők: 5. Chovanyecz Emese. Master2, férfiak: 6. Dervalics Gábor, 10. Czenki Tamás. Master3, férfiak: 6. Káldi Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában