A Kanizsa Vízilabda vagy a KSI SE

2020.06.09. 20:12

A hónap végén dől el, ki jut az élvonalba

Június 25-én és 27-én, kétmeccses osztályozón dől el, hogy a Kanizsa Vízilabda vagy a KSI SE jut-e fel a férfivízilabda OB I.-be.

Kühne László

Rábavölgyi Zsombor célozza meg az ellenfél kapuját a szezon során lejátszott egyik hazai meccsen

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

Mint az ismert, a férfivízilabda OB I.-ben is már régen lezártnak nyilvánították az idényt. A mezőnyből azonban a szombathelyi AVUS nem vállalja az indulást az új szezonban, vagyis egy hely felszabadult. Mivel a második vonalnak két csoportja volt, az összevont felsőházi rájátszásra pedig már nem kerülhetett sor, a KSI SE, valamint a Kanizsa Vízilabda mint csoportelsők hivatottak dönteni arról, melyikük kerülhet feljebb.

Rábavölgyi Zsombor célozza meg az ellenfél kapuját a szezon során lejátszott egyik hazai meccsen
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

Az osztályozó több mint három hónap kihagyás után nem lesz kis feladat az érintetteknek, akik hétfőn meg­egyeztek a szövetségben a párharc menetrendjét illetően.

– Eldőlt, hogy a kettős mérkőzést június 25-én, csütörtökön, valamint 27-én, szombaton vívjuk majd a fővárosban a sportiskolásokkal a margitszigeti szabadtéri Hajósban – mondta el Balázs László, a kanizsai vízilabda-együttest működtető gazdasági társaság ügyvezetője. – A találkozók mindkét napon este hét órakor kezdődnek.

Kanizsáról szurkolói buszt indítanak mindkét találkozóra, és a drukkereknek a meccsekre ingyenes lesz a belépés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában