A Kanizsa Big Band és zalaegerszegi fiatalok egy színpadon

2024.06.02. 14:00

Különleges fúzió

Benedek Bálint

A Kanizsai Zeneiskoláért Alapítvány koncertjén Berkes Dániel és a Zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám AMI magánének szakos növendékei lépnek fel

Fotó: Szakony Attila

A Honvéd Kaszinó tükörtermében szombaton a Vendégségben a Kanizsa Big Bandnél sorozat keretében újabb nagyszerű vendégek léptek a közönség elé. A Kanizsai Zeneiskoláért Alapítvány koncertjén Berkes Dániel és a Zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám AMI magánének szakos növendékei lépnek fel. A közönség lenyűgözte és vastapssal ismerte el Gáspár Cintia, Kovács Lívia, Kovács Réka Hajnalka, Krecsár Bianka, Mayer-Zsuppányi Csenge, Miklós Vivien, Sárközi Roland, Szabó Szandra, Szakály Kornélia és Tóth Csenge teljesítményét. Vámos Béla, a Kanizsai Big Bang vezetője elmondta: nem csak egyszeri fúzió volt ez. Ezt követően a változatos swing és modernebb dalokból álló repertoárral még kétszer fellépnek. Az EgerszegFeszt keretében június 14-én (péntek) 19 órakor Zalaegerszegen a Dísz téren, majd július 11-én (csütörtök) immár Balatongyörökön is bemutatkoznak. Képünkön Mayer-Zsuppányi Csenge énekel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában