Nyári szabadtéri színházi szezon

2024.06.26. 12:23

Kedden este elkezdődött a XI. ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivál a Kvártélyház udvarán

A zalaegerszegi nyári szabadtéri színházi szezon a hagyományok szerint a ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivál előadásaival vette kezdetét június 25-én, kedden este. A közönség Bakos-Kiss Gábor színművész, a győri színház igazgatója Frankie - A király és a kárhozott című zenés önálló estjét láthatta, mely a XX. századi nagy amerikai sztár, Frank Sinatra életének fényes és árnyoldalait mutatta be. Írta Bereczky Ágota, rendezte Zakariás Zalán, közreműködött Hajdu Tibor.

Arany Horváth Zsuzsa

Bakos-Kiss Gábor a színpadon, mint Frank Sinatra

Fotó: Pezzetta Umberto

Szerdán este a Dalra magyar! című komolyzenei stand up esttel érkezik Bősze Ádám zenetörténész, csütörtökön Mucsi Zoltán életrajzi színi produkciójára várja a közönséget. Pénteken a titokzatos, felnőtt beavató színházi kísérlet, az Antigoné-projekt lesz műsoron, szombaton este pedig Csehov Egyfelvonásos komédiáit hozza a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház Vidnyánszky Attila rendezésében.  Ez utóbbi a Déryné program keretében valósul meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!