Az FC Nagykanizsa Pápán, a ZTE FC pedig Pécsett aratott magabiztos győzelmet

2024.09.26. 19:00

Gólt sem kaptak a zalaiak a női labdarúgó NB II-ben

Tökéletes fordulót teljesített negyedikre a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának két zalai csapata: idegenben nyertek, biztosan, kapott gól nélkül.

Zaol.hu

A zetés Tóth Krisztina (fehérben) és a kanizsai Németh Panna a két csapat tavaszi meccsén Fotó: archív/Szakony Attila

PVSK–ZTE FC 0-5 (0-4)
Pécs. Jv.: Tóth K.
ZTE: Kiss-Nagy, Szegedi (Vitusz), Tóth, Somló, Varga (Hetyei), Bicsák (Melus), Kopcsándi, Harsányi, Király (Major), Mezőfi. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.
Gólszerzők: Bicsák (2), Varga, Harsányi, Hetyei.
A jóval nagyobb játékerőt képviselő vendégek gyorsan megszerezték a vezetést és végig irányítottak. Az első félidő hajrájában a ZTE háromszor is bevette ellenfele kapuját. A második félidőben kitámadott a hazai csapat, a kék-fehérek előtt szép számban adódtak lehetőségek, de ezek kimaradtak. A ZTE magabiztos játékkal hozta a kötelezőt.
Pergelné Kalamár Andrea: „Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a másodikban már kevésbé ment a góllövés.”
Pápai ELC–
FC Nagykanizsa 0-3 (0-2)
Pápa, 30 néző. Jv.: Sebesi
FCN: Sebők – Oravecz-Molnár (Vékási), Molnár R., Szabó Zs., Sóstai, Kaszás, Nagy-Fáró, Németh P., Szokol D. (Pintér D.), Szollár, Gergelics. Edző: Domján Péter.
G.: Németh P., Szollár (2).
A mérkőzés előtt még veretlen Veszprém vármegyeiek otthonában kimondottan jó első férlidőt produkált és kétgólos előnyt szerzett a Kanizsa. A folytatásban a vendégek elsősorban már csak vigyáztak a vezetésre, ám még ezzel a szemlélettel is sikerült növelniük a különbséget.
Domján Péter: Közvetlen riválissal találkoztunk, melyet sikerült meglepnünk. A csapatjátékunk az egész találkozón megfelelő volt.”

BI, KL

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában