Két aranyérem két dobószámban

2 órája

A Zalaszám-ZAC támaszkodhat a "Bognár műhely" erős ifjaira

Két csapat két aranyérem... A Zalaszám-ZAC U20-as dobóatlétái remekeltek Nyíregyházán, az ügyességi és gátfutó országos bajnokságon, a Bognár Szabolcs által felkészített csapatok legyőzhetetlenek voltak.

Kerkai Attila

A Zalaszám-ZAC aranycsapata, balról Mózer Benedek, Kozma Ádám, Bognár Szabolcs edző, Ravadics Benjamin és Kovács Lőrinc

Fotó: Zalaszám-ZAC

Ha dobóatléták és Zalaszám-ZAC, akkor a "Bognár műhely" tanítványai  biztosan  jól szerepelnek...  Bognár Szabolcs  edző tanítványai most sem hagyták cserben mesterüket, hiszen a nyíregyházi viadalon  az U20-as  korosztályban megnyerték a diszkoszvető és a súlylökő számot is. 

Diszkoszvetésben a ZAC csapata  45,50 méteres átlagot ért el, a végeredményt a csapattagok  három legjobb eredményének átlaga adta meg: Kozma Ádám (46,38), Mózer Benedek (46,32), Kovács Lőrinc (43,82), Ravadics Benjamin (30,06). 
Súlylökésben 13,396 méteres átlag jelentette a bajnoki címet:  Kozma Ádám (13,13), Mózer Benedek (12,80), Kovács Lőrinc (14,26), Ravadics Benjamin (11,82). 
Edző: Bognár Szabolcs. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában