Nem bírt egymással Fehéroroszország és Észak-Írország

2 órája

Nincs még Nemzetek Ligája-gól a ZTE Arénában

Szombaton este ismét labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzést rendeztek a ZTE Arénában, amikor Fehéroroszország és Észak-Írország legjobbjai találkoztak Zalaegerszegen.

Kerkai Attila

Nikita Korzun (balról), a fehérorosz válogatott játékosa figyeli a labdát az észak-ír Trai Hume mellett, hogy jó helyre tudja megjátszani a szombat esti, a ZTE Arénában rendezett találkozón

Fotó: Facebook/belarusff

Fehéroroszország - Észak-Írország 0-0 

Zalaegerszeg, ZTE Aréna. Zárt kapuk mellet. Jv.: Nalbadian (Ghazarian, Gdlian - örmények). 

Fehéroroszország:  Lapukhov - Volkov, Politevich, Zabelin - Kovalev (Karpovich, 64.), Jablonski (Klimovich, 75.), Ebong, Pecherin - Antilevski (Kontsevoi, 75.), Shikavka (Barkovski, 64.), Korzun (Bocharov, 90.). Szövetségi kapitány: Carlos Alós. 

Észak-Írország: P. Charles - Hume, McNair, Toal - Bradley, Price, S. Charles, Saville, Lewis (Spencer, 67.)- Reid (Bonis, 76.), Marshall (D. Charles, 67.). Szövetségi kapitány: Michael O'Neill.

Sárga lap:  Pechenin (18.), Politevich (41.), illetve Toal (43.)

A szeptemberi, Bulgária elleni találkozója után ismét a ZTE Arénában  fogadta újabb ellenfelét a fehérorosz válogatott, amely a C divízióban  szerepel.  Az UEFA  döntése miatt a belorusz együttes nem rendezheti meg  hazai mérkőzéseit hazájában, így esett a választása a ZTE Arénára. A fehéroroszok  szeptemberi mérkőzése Egerszegen  gólnélküli döntetlennel ért véget  és a szombati  egerszegi összecsapásán sem született gól az első félidőben. Küzdelmes meccs volt a szombati,  a kérdés talán az lehetett: vajon megszületik-e az első Nemzetek Ligája-gól a ZTE Arénában, vagy várni kell erre  keddig, amikor Luxemburg lesz az ellenfél  ugyanitt. Fehéroroszország ugyanis   marad, hiszen a következő mérkőzését is Zalaegerszegen játssza.  Nos,  megint gól nélkül ért véget a fehéroroszok mérkőzése, noha voltak helyzetek, de ezekből  nem született találat. 

Talán,  majd kedden...  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában