A Nagykanizsai Futsal Club biztos győzelme az NB II-ben a csoport egyik újonca ellen

3 órája

Szünet után öt hazai gól válasz nélkül

Némileg szorosabb első félidő után a Nagykanizsai FC biztos győzelmet aratott a futsal NB II Nyugati csoportjának 4. fordulójában.

Kühne László

Schuller Ferencet szorongatják az ellenfél védői a Nagykanizsai FC Airnergy elleni hazai bajnokiján

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–Sárbogárd SE 8-1 (3-1)

Kanizsa Aréna, 150 néző. Jv.: Vass I.
NFC: Szabó Á. – Kollár, Dömötörfy, Bozsoki, Schuller. Csere: Szőke R. (kapus), Bolla, Béli M., Kovács Gy., Gyurcsányi, Horváth G., Bagó Be. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.
Gólszerzők: Kollár (9.), Bolla (11.), Schuller (17.), Kovács Gy. (21., 27.), Béli M. (27., 32.), Bozsoki (32.), illetve Bencze (17.). Kiállítva: Bencze (19., Sárbogárd).
A csoport egyik, az NB III-ból felkerült, még nyeretlen újonca látogatott ezúttal Nagykanizsára, melynek tartását azonban mutatja, hogy eddig egy vereség mellett kétszer is döntetlen eredménnyel végzett a szezonban. Az első húsz perc után még nem beszélhettünk döntő zalai fölényről, ám a 3-1-es részeredmény jó kiindulási alap volt a hazaiaknak, hogy szünet után megszerezzék a győzelmet. Fordulás után aztán már kidomborodott az előző szezon bronzérmesének tudásbeli fölénye, a szezonbeli második győzelem után pedig az NFC a tízcsapatos tabella ötödik pozícióját foglalja el.
Az 5. fordulóban, október 21-én a dél-zalaiak a Tolna-Mözs vendégei lesznek, következő hazai mérkőzésükön (október 28.) pedig a Mad Dogs Futsal gárdáját fogadják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában