Az egerszegiek 4-0-ra verték az Ajkát

2024.10.11. 14:16

ZTE FC: Csonka nem pici gólt lőtt

Edzőmeccset játszott pénteken a ZTE FC együttese, amelyben több, korábbi sérült labdarúgó is helyet kapott.

Kerkai Attila

Bakti Balázs, a ZTE FC játékosa estében továbbít csapattársa, Yohan Croizet felé az Ajka elleni edzőmérkőzésen

Fotó: Pezzetta Umberto

ZTE FC - FC Ajka 4-0 (0-0) 
Zalaegerszeg. 
ZTE FC: 1. félidő: Németh E. - Safronov, Csóka Dá., Csontos Nyíri - Csonka, Kiss B. - Spoljaric, Croizet, Sajbán - Németh D. 2. félidő: Németh E . (Barbalics) - Safronov (Evangelou), Csóka Dá. (Várkonyi), Nyíri, Csontos (Medgyes) - Bakti, Ipalibo, Krajcsovics, Vogyicska - Sajbán, Croizet.
Gólszerzők: Croizet (1.), Kiss B. (17.), Németh D. (25. - 11-esből), Csonka (43.). 

A bajnoki szünetet kihasználva pénteken edzőmeccset játszott a ZTE FC együttese. Az ellenfél az NB II-es FC Ajka volt, és a veszprémiek ellen már az első percben vezetést szerzett a ZTE FC Croizet révén. Akadt dolga a zalai kapusnak, Németh Eriknek is, aki ezúttal kezdett Gundel-Takács Bence távollétében, sőt egy kapufát is lőtt az Ajka. A hazai előny viszont nőtt, amikor jól megjáratták a labdát a ZTE játékosai, végül Kiss Bence szépen helyezett a kapuba. Nem sokkal később büntetőhöz jutott az egerszegi együttes, a 11-est pedig Németh Dániel lőtte a hálóba. Gyakorlatilag az első félidő első felében már három góllal vezetett a ZTE FC, az első 45 perc végére pedig négy gól lett közte. A hosszú sérülés után a pályára visszatért Csonka András a tizenhatoson kívülről nem pici gólt lőtt. 

A második félidőre Márton Gábor szinte sort cserélt, de nem teljesen, hiszen a keret tagjai között igyekezett úgy elosztani a játékperceket, hogy azok, akik eddig kevesebbet játszottak (vagy sérülésből jöttek vissza) többet szerepeljenek, akik sok időt töltöttek a pályán már a szezon során, ők kevesebbet. Ebben a játékrészben nem esett gól, de nem volt eseménytelen a játék. Az Ajka is bátran futballozott, akadtak is helyzetei, de az eredmény már nem változott. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában