Minden ágazatban nagy az érdeklődés

2024.06.26. 13:00

A héten lehet beiratkozni a zalaegerszegi Széchenyi-technikumba

A napokban zajlik a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum intézményeiben a középiskolai beiratkozás. A centrum az iskolákkal közösen különféle rendezvényeivel népszerűsíti folyamatosan a szakmákat. A ZSZC Széchenyi István Technikumban szerdán kezdődött a beiratkozás.

Mozsár Eszter

A héten zajlik a beiratkozás a zalaegerszegi Széchenyi-technikumban

Fotó: Pezzetta Umberto

Némethyné Lövey Zsuzsanna igazgató arról tájékoztatott, hogy szeptemberben hat osztályuk indul, mint mondta, nagy az érdeklődés a képzéseik iránt. Szerdán az öt évfolyamos képzésre a leendő informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikusok, a magasépítő technikusok és az épületgépész technikusok érkeztek, hogy kitöltsék a szükséges dokumentumokat és megkapják az egyenpólókat. Csütörtökön az öt évfolyamos erősáramú elektrotechnikus és automatikai technikus tanulókat, valamint a három évfolyamos kőműves és burkoló tanulókat várják. Pénteken a három évfolyamos szakmák – festő-mázoló-tapétázó, központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő, hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő, valamint a villanyszerelő szakra jelentkezők tudnak majd beiratkozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában