Zaol podcast

2024.08.03. 11:00

Filmslágerek a Balaton partján – Vendégünk Kiss Tamás, a Zalai Balaton-part Koncertfúvós Zenekar karnagya

Filmzenekoncerttel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a vonyarcvashegyi Zalai Balaton-part Koncertfúvós Zenekar vasárnap 20:30-tól a nagyközség szabadtéri színpadán. Kiss Tamás karnagy, művészeti vezető a Zaol-podcastben elárulta: a programot úgy állították össze, hogy az minden korosztály számára élményt jelentsen.

Péter B. Árpád

Hagyományosan a Zalai Balaton-part Koncertfúvós Zenekar taktusaira vonulnak végig a városon Keszthely eljárói és a borlovagrendek képviselői az öt napon át tartó Zalai Borcégér kezdetén. Nem volt ez másként ezen a héten sem

Fotó: Péter B. Árpád

Lesz itt Abba-egyveleg, illetve felcsendülnek a legismertebb slágerek például a Piedone-mozikból, az Aladdinból, a Vukból, a Süsüből, illetve a Csillagok háborújából, vagy éppen A Da Vinci-kódból. A fúvós csapat e programmal egy hét múlva Balatonalmádiban, a háromnapos filmzenefesztiválon is fellép.

Kiss Tamás arról is beszélt, két arany minősítést szereztek áprilisban, amely újabb szintlépést jelent, s ez feljogosítja őket a koncertfúvós zenekar titulus használatára. Ezzel pedig felkerült a korona az elmúlt három évtized áldozatos, kitartó és lelkes munkájára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában