Vári Mária az alpolgármester

1 órája

Megalakult a zalaszentgróti önkormányzat

Megalakult pénteken délután a zalaszentgróti önkormányzat. Az alakuló ülésen esküt tettek a képviselők, csakúgy, mint Baracskai József polgármester, a megbízólevelet pedig mindannyian Kissné dr. Varga Veronikától, a Helyi Választási Bizottság elnökétől vették át.

Szabó Judit

Baracskai József polgármester Fotó: Zalaszentgrót FB-oldala

Eskütétele után elmondott beszédében a polgármester úgy fogalmazott: szentgrótinak lenni nem csupán büszkeség, hanem felelősség is. Felelősség önmagunkért, egymásért, a közösségért és a jövőnkért. Ez a felelősség nem teher, hanem lehetőség. Lehetőség arra, hogy jobbá tegyük a világunkat, hogy közösségünk virágozzon, hogy mindannyian részei legyünk valami nagyobbnak, valami fontosnak – idézték a polgármestert Zalaszentgrót hivatalos Facebook-oldalán.

Csoportkép a testületről   Fotó: Zalaszentgrót FB-oldala

A képviselő-testület tagjai döntöttek az alpolgármesteri tisztségről. A titkos szavazás eredményeként, a polgármester javaslatának megfelelőn ezt a feladatot továbbra is Vári Mária látja el.

Vári Mária esküt tesz a zalaszentgróti önkormányzat alakuló ülésén Fotó: Zalaszentgrót FB-oldala

A testület tagjai:

  1. Baracskai József polgármester
  2. Vári Mária alpolgármester
  3. Izer Tamás 
  4. Kulifainé Kovács Tímea
  5. Kotsy Tamás
  6. Rádli József
  7. Ságiné Szabó Beáta 
  8. Dr. Tihanyi Tamás
  9. Vargáné Szabó Henrietta

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában