Hegyikerékpáros és triatlon viadalokon is jól szerepeltek a Green Zone-ZKSE tagjai

22 órája

Hosszú távú versenyek két sportágban

Szeptember első hétvégéjén két sportág versenyein is rajthoz álltak a Green Zone-ZKSE kerékpárosai.

Varga Andor

Szunyogh Péter, Imre Mátyás és Hegyi Péter a fűzfői célban

Fotó: ZH

Szlovákiában, Kassán rendezték meg a 21. MTB Singletrack hegyikerékpáros maratont, melyen a zalaegerszegi egyesület egyik miskolci tagja, Gubancsik Péter állt rajthoz. A master2-es korosztály igen népes, közel ötven fős mezőnyére 40 kilométeres táv és majdnem 1200 méter szintemelkedés várt – amit a zalai kötődésű bringás 2:02:45 óra alatt küzdött le és kategóriája ötödik helyén érkezett célba.

Gubancsik Péter a kassai hegyikerékpáros maratonon 
Fotó: ZKSE


Közben Balatonfűzfőn zajlott le a triatlonisták Balatonman Fűzfő 2024 viadala, melyen Hegyi Péter, Szunyogh Péter és Imre Mátyás váltóban teljesítette az Iron távot: 3800 méter úszást, 176 km kerékpározást, illetve 42 km futást. A Zalai Rettenet fantázianevű trióban a ZKSE-s Hegyi Péterre jutott a biciklizés, a tandem pedig tényleg „rettenetesen” magabiztos volt, s az élen végzett a 19 induló csapat közül. Úszásban 59:50 perc, kerékpáron 4:54:10 óra, futásban pedig 2:58:11 óra volt az idejük, vagyis összesen 8:54:33 órát töltöttek a pályán – több mint egy órával kevesebbet az eszüstérmeseknél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában