Zaol podcast

2024.07.21. 15:30

A Zaol-podcast vendége Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere

Idén a Balaton legjobb strandjának választották a Kék Hullám Zászló minősítő versenyen a gyenesdiási Diási Játékstrandot. Az eddig vezető útról s az idei főszezonról is beszélgettünk Gál Lajos polgármesterrel a Zaol-podcast friss adásában.

Péter B. Árpád

A legjobb balatoni strand idén a gyenesdiási Diási Játékstrand lett, az elismerést Lombár Gábor, a Balatoni Szövetség elnöke nyújtotta át Gál Lajos polgármesternek.

Fotó: Péter B. Árpád

A Diási Játékstrand idén hatodik alkalommal kapta meg a Balaton legjobb strandja címet, ami megtiszteltetés és erős kötelem a jövőre nézve a szolgáltatás-színvonal minden apró részletére, valamint a vendégek bizalmának megőrzésére vonatkozóan, fogalmazott Gál Lajos, aki büszke arra, hogy tervszerű és tudatos munkájuk eredményeként – mondhatni szokás szerint – a Gyenesi Lidóstrand szintén ötcsillagos minősítést kapott s elnyerte Zala Vármegye Önkormányzatának különdíját is.

Az idei strandminősítés csillagait és különdíját mutatja Gál Lajos kollégái társaságában a vonyarcvashegyi átadórendezvényt követően.
Fotó: Péter B. Árpád

Az idei főszezonról szólva a polgármester azt mondta, időarányosan a tervezettnek megfelelően alakul a vendégszám, s örömteli, hogy évről évre egyre több látogatót fogad Gyenesdiás mindkét balatoni fürdőhelye.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában