Asztrológia

KOS

KOS

A szombati napod jól sikerülhet, de csak ha elkerülsz néhány csapdát: ne húzd fel az orrodat a másik megjegyzésein, mert ezzel most csak magadnak csinálnál rosszkedvet. Ha nincs valódi oka az összezördülésnek, akkor tényleg kár lenne vitatkozni.

BIKA

BIKA

Ma is a Bika jegyében jár a Hold, ami miatt most nagyon vágysz a kényelemre, a pihenésre. Reméljük, hamar le lehet tudni a kötelező köröket (bevásárlás, takarítás, főzés), hogy tényleg elnyúlhass a kanapén egy könyvvel. Valószínűleg amúgy is szuper szakács vagy, de most még jobban érzed az ízeket, úgyhogy sikered lesz.

IKREK

IKREK

Ha valamilyen különleges programba, vállalkozásba, vagy egyedi dologba fognál bele, akkor ez a mai a te napod. Most erőfeszítéseidet a csillagok különösen segítik és nagy az esélye annak, hogy az eredmény is valami olyasmi lesz, amit remélsz.

RÁK

RÁK

A Mars még mindig a jegyedben jár, emiatt lehetsz a szokottnál ingerlékenyebb. Ma kap egy kedvező fényszöget az Uránusztól, így most vágysz a szokatlanra, az újdonságra. Lehet, hogy úgy érzed, nem férsz a bőrödbe :). Menj este társaságba, hogy legyen valami izgalmas is a napba!

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Szombaton lesz az a nap, amikor le tudsz nyugodni, és lesz időd arra, hogy egy kicsit előre gondolkodj, tervezz és olyan dolgokba kezdj, amelyeknek a hatása később jelentkezik. Kedvező ez a nap arra is, hogy valakivel, akivel hosszú távon tervezel kapcsolatok kialakítani, egy kicsit szorosabbra fűzd a köteléket.

SZŰZ

SZŰZ

Szombaton egy régen várt hívást, vagy üzenetet kaphatsz, amelyből kiderül, hogy elérted a célodat valamiben, vagy legalábbis bejöttek a számításaid. Ez is bizonyítja, hogy remekül működik az intuíciód.

MÉRLEG

MÉRLEG

Érdekes nap lesz a mai. Ma rájössz egy tévedésedre egy beszélgetés során, mivel egy fontos momentum rejtve maradt eddig előtted. De ez nem problémát jelent, inkább csak meglepő irányt vesz a dolog. Légy objektív és rugalmas!

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Ha szingli vagy, akkor a mai nap nem telik el eseménytelenül. Flörtölésbe keveredsz ma egy idegennel, akivel már egy ideje nézegetitek egymást. Könnyen lehet, hogy most valamelyikőtök összeszedi a bátorságát, és meglesz a meghívás az első randevúra. Ha ő nem teszi, kezdeményezz te!

NYILAS

NYILAS

Szombaton próbáld megosztani a figyelmedet a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

BAK

BAK

Szombaton légy nyitott egy találkozóra, vagy egy programra, és számíts arra, hogy talán nem az történik ott, amit előzetesen vársz. Valami váratlan és érdekes esemény, vagy hír ugyanis megváltoztatja az események folyását. Izgalmas fordulat lehet egy ismerősöddel kapcsolatban is.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Szombaton izgalmas hírt kaphatsz, ami azonban valaki mással lehet kapcsolatos, vagy egy ismerősödre lehet komoly hatása, így kezeld nagyon óvatosan. Mielőtt bárkinek is továbbadod a dolgot, alaposan győződj meg arról, hogy vajon van-e valóságalapja az ügynek.

HALAK

HALAK

Szombaton valaki az ismerőseid közül egészen más oldalát mutatja, mint ahogyan te őt megismerted. A változás hátterében pedig valószínűleg valami olyan dolog áll, amelyet ma még számodra homály fed. Légy türelmes hát az illetővel és várd ki, hogy a dolgok miként alakulnak köztetek.