Asztrológia

KOS

KOS

Szerelmes hangulatban leszel vasárnap. Úgy tűnik, valaki megdobogtatja a szívedet. Ha van párod, ez lehet ő. Ha nincs, akkor betoppanhat valaki az életedbe. Mindkét esetben elengedhetetlen, hogy nyitott és rugalmas legyél…

BIKA

BIKA

Ne ess a hibába, hogy a másik lendületét és lelkesedését agresszivitásnak veszed! Vasárnap valaki erőszakosabban nyilvánul meg, mint ahogy te azt jónak tartod. De ez nem tragédia. Ne sértődj meg! Most a sértődéssel csak a saját napodat rontanád el.

IKREK

IKREK

Neked nem okoz gondot, hogy nyitott legyél. De vannak emberek, akikkel nem szívesen kommunikálsz. Ezt az ellenérzésedet kellene kicsit félretenni. Az égi folyamatok szerint fontos találkozás és fontos felismerés vár rád…

RÁK

RÁK

Szinte szárnyalni fogsz vasárnap délelőtt. Vágysz az izgalomra, érdekes beszélgetéseid lehetnek. Délután már kicsit lehiggadsz, és innentől a racionális részed segít az okos stratégia kitalálásában, amivel meg is valósíthatod a terveket.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Egy fontos kérdésben nem szabadna figyelmen kívül hagynod a család véleményét. Ugye, tudod, hogy nem akarnak rosszat neked? Ne duzzogj! Inkább oszd meg velük az aggályaidat. A bolygók szerint valószínűleg ez csak vasárnap délután sikerülhet.

SZŰZ

SZŰZ

Ez a napod szóljon a pihenésről és a töltődésről, máskülönben lerobbansz. Nem csak a telefonodat kell feltölteni rendszeresen, hanem magadat is. Ezt nem csak lustálkodva teheted meg. Aktív kikapcsolódást is választhatsz: sport, kertészkedés, stb.

MÉRLEG

MÉRLEG

Minél többet nevetsz vasárnap, annál könnyebbnek érzed magadat. Az égi folyamatok szerint a barátokkal kellene közös programot csinálnod. Ne törődj vele, hogy régen volt ilyen! Találd ki, hol találkozzatok, és szólj nekik!

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Valaki mindennél jobban szeretné, ha időt szakítanál rá. Lehet ő egészen közel álló, aki türelmesen végig várja a sorát, végig hallgatja, mennyi embernek segítesz. Nem szól, csendben várja, hogy észre vedd, és figyelj rá…

NYILAS

NYILAS

Sokszor megfogadtad már, hogy nemet mondasz, ha olyan szívességet kér tőled valaki, ami a drága, értékes hétvégédet megcsonkítaná. Itt a remek alkalom, hogy betartsd a magadnak tett fogadalmat. Mondj nemet, vagy halaszd későbbre!

BAK

BAK

Ellentmondásos hatások érnek vasárnap: lesz, aki jó fej veled, és lesz, aki kimondottan bosszantó. Ez rendszeresen előfordul, de most érzékenyebben érint, mint általában. Elgondolkodhatsz azon, kinek a társaságát kéne keresned…

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Kis szabadságra, levegőre vágysz. Vasárnap azt javasolják a bolygók, hogy menj egyedül sétálni, kutyát sétáltatni, kocogni, biciklizni! Mindegy, milyen programot választasz, csak szellőztesd ki a fejedet és tüdődet! Meglátod, mennyire kicserélve, felfrissülve térsz haza.

HALAK

HALAK

Tegnap még lehetett feszültség... Vasárnap az Ikrek Hold jutalomképpen kellemes, harmonikus fényszögével visszaadja az életkedvedet. Szóval ez a hét igazán jól végződik, békésen, nyugalomban.